Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir süre ısı ve şule intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri umumiyetle yangına, korozyona ve ortam koşullarına dayanıklı çelik yahut hileüminyum kabil muhakkak malzemelerden yapılır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen kuruluşda yapım yazar, montaj ve onarma proseslerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde allıkıyoruz.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane gibi binalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, henüz bina dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda duygun davranılmalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasta henüz geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması üzerine Kanun” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasar çizimı, kurulumu ve bakımı dahil yapmak üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini temel hatlarıyla belirtmektedir.

Düzenek Odası Yangın Bapları : Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının yüzı teselsül otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapsı camlı olur.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara isabetli olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Dairesel tasar çizim, kıç izini en aza indirirken bereketli dikey harekete cevaz verir ve bu da onu hem konut hem de ticari binalar muhtevain pratik bir seçim haline getirir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten elan faik mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Mono blok beden kuruluşsı sektör sistemi yahut panik amerikan bar sisteminin kilidin karıninden sabık 4 adet cıvata ile bir birine sargılanması ile sağlamlanmaktadır.

Bu nedenle yangın kaynaklı güç zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu manzara yangın merdiveni imalatı midein müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini demıtlamaktadır. 

Yangın kapısı istanbul fiyatı Bu sistem ekseriyetle evgin bir durumda çabucak açılabilen art çekilebilir veya rulo merdivenden oluşur. Merdiven umumiyetle bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp gelişememiş çekilebilmesini katkısızlar.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page